3D-tour


3D-TOUR

Voordelen van 3D-tour


  • je loopt virtueel door een ruimte heen
  • de 3D-plattegrond geeft veel overzicht
  • ideaal voor social sharing
  • eenvoudig te combineren met Funda-presentatie
  • informatiepunten geven extra informatie


3D-TOUR


Woningpresentatie van de van de toekomst


De wereld digitaliseert in rap tempo. Steeds meer mensen denken in levende beelden en willen iets zien alvorens ze tot actie overgaan. De nieuwste manier van presenteren is de 3D-TOUR. Een compleet pakket in één spectaculaire presentatie vormgegeven. 

Je loopt online of met een 3D bril door een object heen. In de presentatie bekijk je met een klik de driedimensionale weergave en ziet in de presentatie zelfs punten met relevante informatie; desgewenst direct gekoppeld aan bijvoorbeeld een website of prijsinformatie. Alles is mogelijk met deze nieuwe kostenbesparende techniek. 


VASTGOED, HOSPITALITY, TRANSPORT, RETAIL


De mogelijkheden zijn eindeloos


Vastgoed bekijken, hotelkamers bezichtigen, de sfeer proeven van een restaurant, doe je wanneer dat jou het beste uitkomt. Online. Mobiel. Overzichtelijk en snel. En tegenwoordig in 3D, 24 uur per dag. En vindt je iets interessant? Dan deel je natuurlijk direct via Social Media of neem je contact op voor een bezichtiging of bezoek op locatie.

SCHEEPVAART


Nautische presentaties


Laat uw fantasie de vrije loop en u zult al snel de voordelen voor uw eigen bedrijf of product inzien en willen toepassen. De enorme toegevoegde waarde van een mooie 3D online presentatie, kan ook uw bedrijf naar een volgende niveau brengen en de verkoop stimulerenVASTGOED PRESENTATIES


Woningpresentatie en commercieel vastgoed


Vastgoed bekijken of bezichtigen, doe je wanneer dat jou het beste uitkomt. Online. Mobiel. Overzichtelijk en snel. En tegenwoordig in 3D, 24 uur per dag. En vindt je iets interessant? Dan deel je natuurlijk direct via Social Media of neem je contact op voor een bezichtiging  of bezoek op locatie.


BELANGSTELLING?


Benieuwd hoe wij de 3D-tour voor uw bedrijf kunnen inzetten?

Stuur ons een bericht voor meer informatie of vraag een offerte aan.

© Copyright.

All Rights Reserved.

Contact


info@huismakeoverzeeland.nl

+31 6 132 44 925

Adres


Adriaen van de Vennestraat 2 4336 DG Middelburg